مودم رومیزی هوآوی 4G LTE مدل B622

Huawei B622 4G LTE Modem

(دیدگاه {{model.count}} کاربر)
تعداد
نوع
ویژگی‌های محصول
  • باندهای قابل پشتیبانی :: Wi-Fi AX۱۵۰۰ Dual-Band Auto-Selection | ۵GHz ۱۲۰۱M...
  • رابط‌ ها :: RJ-۴۵ LAN / شیار سیم کارت
  • سرعت انتقال داده‌ ها :: Wi-Fi: ۸۰۲.۱۱ b/g/n/a/ac/ax. ۸۰۲.۱۱b/g/n ۲.۴GHz Wi...
  • نوع آنتن: Built-in ۴G/۳G main and diversity antennas
12,000,000 تومان
آماده ارسال ناموجود
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

مودم روتر 4.5G TD-LTE بی‌سيم B622-335 هواوی یکی دیگر از مودم‌های سیم کارت خور هواوی است که برای استفاده در منزل یا  محل کار طراحی شده است و می‌تواند در هر مکانی، ارتباطی سریع و پایدار برای  شما رقم بزند. این محصول یکی از بهترین مودم‌های رومیزی است که توسط شرکت  هواوی به بازار عرضه می‌شود و با داشتن تنها یک سیم کارت می‌توانید از سرعت  بالای اینترنت نهایت لذت را ببرید. با ما همراه باشید تا ویژگی‌ها و  مشخصات این محصول را مورد بررسی قرار دهیم:اولین چیزی که در مورد این روتر توجه شما  را به خود جلب می‌کند، طراحی زیبا و ظریف آن است که باعث شده به یکی از  بهترین گزینه‌ها برای محل کار یا منزل تبدیل شود. از آنجایی که این مودم  بخشی از دکوراسیون محل زندگی یا کار شما خواهد بود، هواوی توجه ویژه‌ای به  طراحی آن کرده است و تلاش کرده یکی از زیباترین مودم‌های 4G ممکن را به  بازار عرضه نماید. این مودم امکان اتصال به تمامی شبکه‌های 4.5G LTE موجود  در کشور را به شما می‌دهد و از طریق آن می‌توانید با سرعت بسیار بالایی به  اینترنت متصل شوید.

همان‌طور که می‌دانید؛ شرکت هواوی با تحریم‌های سنگین دولت ایالات متحده  روبرو است؛ به‌طوری‌که در تمام بازارهای جهانی با مشکلاتی برای فروش  محصولات گوشی موبایل، تبلت، مودم، روتر، تجهیزات مخابراتی، آنتن‌ها و غیره  دست و پنجه نرم می‌کند.

این غول چینی برای رهایی از زیر بار فشار تحریم‌ها و محدودیت‌های فروش  محصولات در بازارهای مختلف، به ترفندهای گوناگونی متوسل می‌شود. یکی از  ترفندهای هواوی در بازار مودم، عرضه محصولاتش با نام شرکت‌های دیگر است.

یکی از این شرکت‌های چینی گمنام «سویا لینک» (SoyeaLink) نام دارد.  احتمالا، در ماه‌ها و سال‌های آینده، محصولات زیادی در بازار مودم با برند  SoyeaLink مشاهده کنیم ولی باید بدانیم که این نام پوششی برای برند «هواوی»  است و در اصل این محصولات ساخت شرکت هواوی بوده ولی با نام «سویا لینک»  وارد بازار می‌شوند.

پیش‌تر، مودم هواوی E5785-330 را  معرفی کردیم که یک نسخه به‌روز شده مودم هواوی E5785 یا ایرانسل FD-M60 بود  و با برند «سویا لینک» وارد بازار ایران شد و حتی سایت رسمی شرکت ایرانسل  نیز اقدام به فروش آن کرده است.

این روزها، شرکت IDH مودم دیگری با  برند سویا لینک وارد ایران کرده و فروش آن را آغاز نموده است که باز یک  نسخه به‌روز شده از مودم ۴.۵G/TDLTE معروف بازار است. مودم هواوی B622-335 یا ۴G CPE 3 که نسخه به‌روزشده مودم هواوی B612 یا همان ایرانسل TF-i60 H1 است.

همه ما با مودم TF-i60 H1 یا هواوی B612 آشنا هستیم؛ اولین مودم ایرانسل  با قابلیت پشتیبانی از هر دو فرکانس‌های FDD و TDD در رده LTE Cat 6 با  سرعت ۳۰۰ مگابیت و ویژگی‌هایی مانند قابلیت نصب آنتن خارجی و درگاه RJ11  برای تلفن اینترنتی یا تماس با سیم‌کارت از طریق تلفن معمولی خانه و CA و  MIMO 4×4 و قابلیت‌های دیگری که باعث شدند این مودم این‌قدر معروف و پرفروش  شود.

اما مودم TF-i60 H1 یا B612 هواوی دارای چند عیب بزرگ هم بود که از جمله می‌توان به وای فای ضعیف و تک بانده اشاره کرد.

مودم هواوی B622

حالا، مودم B622 آمده تا این کاستی‌ها را رفع کند و یک  نسخه کاملا به‌روزتر از مودم رومیزی معروف هواوی ارائه بدهد. بزرگ‌ترین  مزیت این مودم، برخورداری از وای‌فای ۶ و کار در رده AX1500 است که برای یک  مودم روتر رومیزی ۴.۵G/TDLTE آن هم در ایران، شبیه به معجزه می‌ماند.

پس ارزش دارد در این بررسی همراه ما باشید تا ببینیم مودم هواوی B622-335 شامل چه مزایا و معایبی است:

مودم هواوی B622-335: طراحی و ظاهر

ابعاد، طراحی و ظاهر مودم B622 مشابه با B612 و TF-i60  است. یک مودم نسبتا بزرگ و رومیزی با طول زیاد که ۴ چراغ LED در پنل جلویی  دارد و فقط یک برچسب +۴G در پایین رویه جلویی مشاهده می‌کنیم. گفتیم که  هواوی به خاطر کاهش حساسیت‌ها و دور زدن تحریم‌ها، سعی کرده لوگوی خود را  روی این مودم درج نکند و حتی در بدنه پشتی نیز فقط یک جا لوگوی SoyeaLink  مشاهده می‌شود.

در پنل پشتی، دقیقا مشابه با مودم هواوی B612، در بالا یک درپوش مشاهده  می‌شود که با برداشتن آن، دسترسی به دو کانکتور آنتن خارجی SMA فراهم خواهد  شد.

مودم هواوی B622

در پایین درپوش کانکتور آنتن‌ها، برچسب مشخصات و اطلاعات مودم مشاهده  می‌شود و پایین‌تر، درگاه‌های ارتباطی قرار دارند. یک درگاه RJ11 برای خط  تلفن، ۴ درگاه شبکه LAN گیگابیتی که البته یکی قابلیت تبدیل شدن به درگاه  WAN را دارد و یک سوکت آداپتور برق. همین‌طور، باید به کلید سوراخ‌مانند  ریست نیز اشاره کنیم که در بخش سمت راست واقع شده است.




باز هم در این مودم کلیدهای پاور و WPS در بخش بالایی قرار دارند ولی از  درگاه USB 2.0 و USB 3.0 نداریم. هواوی یک کلید به نام Optimize روی مودم  قرار داده است که با فشردن آن، به طور خودکار بهترین فرکانس و باند رادیویی  برای وای‌فای انتخاب و تنظیم می‌شود. در نوار پایین مودم نیز شیار  سیم‌کارت مشاهده می‌شود.



نسبت به هواوی B612، از نظر درگاه‌ها تفاوتی مشاهده نمی‌شود و صرفا اگر  کلید Optimize خوب کار کند؛ می‌تواند وای‌فای بهتر و سریع‌تری به کاربران  بدهد.


از نظر ظاهری در اولین نگاه، بسیار شبیه به مودم TF-i60 H1 و tf-i60 S1 و  ‌B612 است و شاید تنها روشی که بتوان از دور تشخیص داد مودم B622 است؛  چراغ‌های کمتر و پراکنده از یکدیگر به همراه خلوتی پنل جلو از لوگو و نام و  برند و چیزهای دیگر باشد.

مودم هواوی B622-335: مشخصات اینترنت و وای فای

اولین نکته‌ای که باید بگوییم؛ مودم هواوی B622 در  رده LTE Cat 7 است (هواوی B612 یا ایرانسل TF-i60 H1 در رده LTE Cat 6  بود). وقتی می‌گوییم LTE Cat 7 یعنی حداکثر سرعت مودم در شرایط تجمیع  فرکانس روی شبکه‌های FDD به مرز ۴۰۰ مگابیت بر ثانیه می‌رسد و سرعت آپلود  هم ۷۵ مگابیت بر ثانیه است.

این سرعت‌ها تفاوت چندانی با LTE Cat 6 در مودم هواوی B612 ندارند و باید در تست‌های واقعی ببینیم چقدر اختلاف سرعت ایجاد می‌کنند.

این مودم از فرکانس‌های رادیویی FDD و TDD به شرح زیر پشتیبانی می‌کند:

LTE: B1/3/7/8/20/38/40/41/42/43(B40/41 are full band)

MIMO 4*4: B3/7/38/40/41/42/43

UMTS: B1/8

GSM: NO GSM

ما در ایران، باندهای ۱ و ۳ و ۷ را برای شبکه FDD و باندهای  ۴۰ و ۴۲ را برای TDLTE می‌خواهیم که در این مودم پشتیبانی می‌شوند و از این  جهت خیال‌مان راحت است. فرکانس ۲۳۰۰ مگاهرتز که اخیرا توسط ایرانسل و  همراه اول راه‌اندازی شده نیز توسط این مودم پشتیبانی شده و همان باند ۴۰  تی دی ال تی ای است. بنابراین، روی این مودم هم سیم‌کارت موبایل معمولی و  هم سیم‌کارت TDLTE کار می‌کند.

از نظر تجمیع فرکانس یا MIMO کاملا مشابه با مودم هواوی B612 یا ایرانسل TF-i60 H1 است و برتری خاصی ندارد.

اما بزرگ‌ترین مزیت مودم B622-335 در بخش وای‌فای است.  این مودم از وای‌فای ۶ و دو فرکانس رادیویی ۲.۴ گیگاهرتز و ۵ گیگاهرتز  پشتیبانی می‌کند. در حال حاضر، استاندارد وای فای ۶ یا ۸۰۲.۱۱ax جریان اصلی  بازار است و انبوهی از مودم‌ها و روترها با این استاندارد به فروش  می‌رسند. ضمن اینکه دیگر می‌توانیم بگوییم غالب گوشی‌های موبایل و تبلت‌ها و  لپ‌تاپ‌ها از وای فای ۶ پشتیبانی می‌کنند.

مودم هواوی B622

اینکه یک مودم از آخرین نسل استاندارد وای‌فای برخوردار باشد؛ یک  هیجان‌انگیزی بزرگ دارد و خیال کاربر را راحت می‌کند که تا چندین سال  می‌تواند روی وای‌فای این مودم حساب باز کند.

مودم هواوی B622-335 از  رده AX1500 است؛ یعنی روی فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز سرعت ۳۰۰ مگابیتی و روی  فرکانس ۵ گیگاهرتز سرعت ۱۲۰۰ مگابیتی ارائه می‌دهد. احتمالا، فرکانس ۲.۴  گیگاهرتز تفاوتی با وای‌فای مودم B612 نداشته باشد ولی نمی‌توانیم از  فرکانس ۵ گیگاهرتز به سادگی بگذریم.

این مودم می‌تواند همزمان ۶۴ کاربر یا دستگاه را به وای‌فای وصل کند و  اشاره کردیم دارای یک کلید Optimize برای سوئیچ خودکار و هوشمند میان  فرکانس‌های رادیویی و باندهای خلوت در وای‌فای است.

مودم B622-335: پنل کاربری و اپلیکیشن موبایل

در ادامه تصاویری از پنل مدیریتی تحت وب این مودم با رابط کاربری WEBUI  را برای شما قرار دادیم که به‌روزتر از رابط کاربری مودم‌های قبلی هواوی  است ولی تقریبا در غالب قابلیت‌ها قفل شده است و شما نمی‌توانید تغییرات  زیادی در آن ایجاد کنید.

به طور مثال، گزینه‌هایی برای تغییر دستی فرکانس یا قفل کردن مودم روی  شبکه و فرکانس خاص، گزینه‌ای برای انتخاب تجمیع فرکانس (CA) و MIMO ندارد.

مودم هواوی B622مودم هواوی B622مودم هواوی B622مودم هواوی B622مودم هواوی B622مودم هواوی B622

عیب بزرگ دیگر این مودم، عدم قابلیت قفل روی دکل خاصی است که در  مودم‌های هواوی B612 با دستکاری فریم‌ویر امکان‌پذیر بود. همچنین، از  اپلیکیشن‌های غیررسمی هواوی برای مدیریت مودم‌ها مانند HMANAGER پشتیبانی  نمی‌کند.

به همین دلیل، در بخش پنل کاربری و فریم‌ویر و اپلیکیشن، چندان مودم  پیشرفته و به‌روز و منعطفی نشان نمی‌دهد. شاید باید امیدوار باشیم هواوی در  فریم‌ویرهای بعدی، این قابلیت‌ها را اضافه کند.

مودم B622-335: تست و ارزیابی

به صورت تئوری، انتظار داریم سرعت وای فای فرکانس ۵ گیگاهرتز به لطف  استاندارد وای فای ۶، بسیار خوب باشد و در فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز یا سرعت  اینترنت و گیرندگی، نباید تفاوت فاحشی با مودم B612 مشاهده کنیم.

تست‌هایی که در اینترنت روی این مودم انجام شده نیز همین موضوع را تایید  می‌کنند. در یک شرایط تست مشابه و یکسان و با یک گوشی تلفن همراه و  سیم‌کارت و یک نقطه از نظر اتصال به آنتن BTS موبایل و غیره، سرعت  فرکانس‌های ۲.۴ گیگاهرتز هر دو مودم B622-335 و B612 آنلاک شده کاملا مشابه و یکسان و حدود ۴۳ مگابیت به دست آمد.

مودم هواوی B622

حتی تست سرعت اینترنت با کابل شبکه نیز یکسان نشان می‌دهد. تنها تفاوت  در تست سرعت فرکانس ۵ گیگاهرتز است که مودم B612 اصلا چنین فرکانسی ندارد.  میانگین سرعت اینترنت در فرکانس ۵ گیگاهرتز مودم B622-335 حدود ۱۱۵ مگابیت با پینگ کمتر در حدود ۱۸ میلی‌ثانیه بود ولی پینگ فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز همان رنج ۲۹ تا ۳۱ میلی‌ثانیه است.

باندهای قابل پشتیبانی :
Wi-Fi AX۱۵۰۰ Dual-Band Auto-Selection | ۵GHz ۱۲۰۱Mbps (Wi-Fi ۶), ۲.۴GHz ۳۰۰Mbps Wi-Fi Mesh+ compatible with Wi-Fi routers to expand Wi-Fi coverage
رابط‌ ها :
RJ-۴۵ LAN / شیار سیم کارت
سرعت انتقال داده‌ ها :
Wi-Fi: ۸۰۲.۱۱ b/g/n/a/ac/ax. ۸۰۲.۱۱b/g/n ۲.۴GHz Wi-Fi ۲x۲ MIMO up to ۳۰۰Mbps, ۸۰۲.۱۱a/n/ac/ax ۵GHz Wi-Fi ۲x۲ MIMO up to ۱.۲Gbps.
نوع آنتن
Built-in ۴G/۳G main and diversity antennas
نوع اتصال :
۴G+ LTE
حداکثر کاربر قابل پشتیبانی :
۶۴ کاربر
محدوده فرکانس :
۵-۲.۴ گیگاهرتز
استانداردهای بی‌ سیم :
TD-LTE: B۱/۳/۷/۸/۲۰/۳۸/۴۰/۴۱/۴۲/۴۳(B۴۰/۴۱are full band) FD-LTE: B۲/۴/۵/۷/۲۸/۳۸/۴۰/۴۱/۴۲/۴۳/۶۶ (B۴۰/۴۱are full band)
شبکه‌ های قابل پشتیبانی :
+LTE Cat ۶
سایر مشخصات :
قابلیت پشتیبانی از SMS و ذخیره تا ۵۰۰ اس ام اس پشتیبانی فایروال باند‌های قابل پشتیبانی: TD-LTE: B۱/۳/۷/۸/۲۰/۳۸/۴۰/۴۱/۴۲/۴۳(B۴۰/۴۱are full band) FD-LTE: B۲/۴/۵/۷/۲۸/۳۸/۴۰/۴۱/۴۲/۴۳/۶۶ (B۴۰/۴۱are full band) ۴ عدد رابط RJ-۴۵ for data, GE (۱ GE LAN/WAN+۳ GE LAN) ۱ عدد رابط RJ۱۱ for voice, Voice: CS&VoIP&VoLTE, VoLTEneed to customized

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...